Programació d’estiu 2016 de Ràdio Trinijove (91,6 fm)

Trinitat Vella / Trinijove

Ràdio Trinijove no tanca per vacances!

El 2 d’agost arrenca la programació d’estiu de Ràdio Trinijove (91,6 fm) amb una gran varietat de programes per a tots els gustos i públics.  

Pitufo-en-la-playaLes novetats d’aquest estiu seran principalment dos programes: ‘Balla a l’estiu’ i ‘Posa’t al dia’. A les 10 h et posarem la música més fresca i mítica de l’estiu perquè ballis aquest mes d’agost i part del setembre. A les 12.30 h haurem d’estar atents a ‘Posa’t al dia’, l’informatiu estiuenc que es farà a nivell de districte (Sant Andreu), ciutat i internacional. Aquest programa serà una prova pilot aquest estiu amb l’objectiu que es consolidi, en el proper mes, com l’informatiu oficial de Ràdio Trinijove, tot i que a partir del setembre agafarà un toc més formal.

Enguany hem volgut també innovar fent dos programes remix dels millors moments del 1r festival de Ràdio Trinijove, celebrat el passat juliol, i dels programes propis de l’emissora.

Com a projecte que formem part d’una fundació social, com és Trinijove, volem continuar amb els programes socials i inclusius del llarg de l’any que parlen de temes interessants i del sector social, com són “Connectant amb família”, “Diversitats”, “Espai Obert”, entre altres. I la cultura també tindrà el seu espai radiofònic a l’estiu a través de ‘Culturàlia’ i ‘Calaix de llibres’.  

Per estar de més bon humor a l’estiu, necessitarem música, és per això que tindrem un gran reguitzell de programes musicals d’estils diferents, com ara el mític “Cocodrile Club”, el “Dancing in my House”, “Dance Zone”, “Música.cat” … fins i tot tindrem jazz i havaneres.

Viu l’estiu amb Ràdio Trinijove, en el 91, 6 fm ;)!!

      DILLUNS    DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE
9 h – 10 h Música.cat Música.cat Música.cat Música.cat Música.cat Música.cat Música.cat
10 h – 11 h Estira La Llengua El millor de Ràdio Trinijove 2015-2016 Balla a l’estiu 


Diversitats

Balla a l’estiu 


Centre d’Art Trinijove

Balla a l’estiu


11 h – 12 h L’entrevista d’Infórmula 


 

Connectant amb família  Diversitats Culturàlia
12 h – 13 h  

 

 


Posa’t al dia (quinzenal)

 


Posa’t al dia (quinzenal)

Diversitats 


Posa’t al dia (quinzenal)

 

 


Posa’t al dia (quinzenal)

 

Culturàlia


Posa’t al dia (quinzenal)

Calaix de llibres Calaix de llibres
13 h – 16 h MÚSICA TRINIJOVE MÚSICA TRINIJOVE MÚSICA TRINIJOVE MÚSICA TRINIJOVE MÚSICA TRINIJOVE MÚSICA TRINIJOVE MÚSICA TRINIJOVE
16 h – 17 h Havaneres 
17 h – 18 h Amb la ciutat als peus Festival Trinijove 2016 Espai Obert   Concepte Jove 
18 h – 19 h  Inclou-me  Espai Obert   Dancing in my house
19 h – 20 h  Inclou-me Zona de baile   Dance Zone   Dancing in my house Jazz Fm  Jazz Fm
20 h – 21 h  Cocodril Club    Cocodril Club    Cocodril Club    Cocodril Club    Cocodril Club   Barcelona m’esborrona  Barcelona m’esborrona
21 h – 22 h Amb la ciutat als peus Barcelona m’esborrona Barcelona m’esborrona

 

Deja un comentario