Despertador musical Trinijove

Amb quina música t’agradaria despertar-te?

A Ràdio Trinijove cada dia et despertarem a les 9 h amb un estil musical diferent!

Els dilluns et despertarem de forma reivindicativa a través de música de denuncia social que protesta contra les xacres socials encara latens avui dia (acòs escolar, la violència de gènere, racisme,..) i trenca barreres socials i culturals (contra la discapacitat, contra els prejudicis de la diversitat cultural).

Els dimarts et despertarem també amb força a través del rap, hip hop i reggae, música també molt social que ens agrada molt, especialment per les causes socials  que defensa.

Els dimecres et despertatarem d’una forma més suau o dolça, amb música pop que encara no has escoltat mai!. Et despertaràs coneixent un altre tipus de pop, més emergent i alternatiu, de la mà de gran artistas i grups que encara no coneixes.

El tram final de la setmana toca despertar-se amb ganes de disbauxa!. És per això, que et despertarem els dijous amb rumba catalana i rock català, música amb la que potser t’identifiques. Els  divendres sortiràs ràpid del llit amb música llatina (salsa, samba i bachata) que escoltaràs!. Dijous i divendres et despertaràs amb ganes de ballar!

Sintonitza el teu despertador musical de dilluns a divendres, de 9 h a 10h, en el 91,6 fm i a radiotrinijove.org!