Trinijove es suma a la campanya ‘Destapa’t i ajuda’m a rodar’!

Trinitat Vella / Trinijove

Suma’t a la campanya Destapa’t i ajuda’m a rodar, impulsada per l’Aurà Tomàs, una jove amb paràlisi cerebral, que necessita una nova cadira per moure’s!

Només en veure el somriure de l’Aura Tomàs, ens va enamorar i ja quan va explicar-nos  les seves experiències i els seus pensaments més profunds a través del blog Històries de Aura, aquí ja ens va robar el cor.

Potser encara no coneixeu a l’Aura….Aquesta jove té 17 anys, viu a Sant Cugat i pateix una paràlisi cerebral infantil, que l’obliga a desplaçar-se en cadira de rodes. Al febrer va engegar la campanya Destapa’t i ajuda’m a rodar. Està estudiant el batxillerat artístic, fa teatre i està activa a les xarxes socials amb aquest blog que comparteix amb tots nosaltres. No para, de fet! Per què quan té temps lliure també va a la muntanya a respirar aire fresc!.

Una gran enamorada de la naturalesa i les arts escèniques. El seu somni seria accedir a l’Institut del Teatre i arribar a ser actriu. Creiem que amb la força de voluntat que té ho aconseguirà!. Però per fer realitat no només els seus somnis sinó la seva vida quotidiana necessita una altra cadira que pretén comprar a través de la recollida de taps, de taps que hem de dir que han de ser durs. Són forces els punts de recollida que s’han habilitat a Sant Cugat i a Barcelona. La Fundació Privada Trinijove vol sumar-se a la causa convertint-se en un punt de recollida més!. Amb un petit gest, com és entregar un tap dur de botella, podeu contribuir a una molt bona causa deixant un tap a la seu de la fundació, al C/ Turó de la Trinitat, 17.

Enhorabona Aura per com ets que tens perquè amb la teva visita a Radio Trinijove ens va ensenyar molt sobre la vida i sobre com l’hem d’encarar!.

Deja un comentario