2a Diada solidària en favor de La Marató de TV3

Noticies

Divendres 16 de desembre les entitats i equipaments del barri van organitzar la 2a Diada Solidària per la Marató de la Trinitat Vella, que va comptar igual que l’any passat amb la participació de Ràdio Trinijove.

Ràdio Trinijove, la ràdio social del barri, va ser present a la Plaça de la Trinitat fent d’altaveu de l’esdeveniment i entrevistant les entitats que hi van participar. Totes les veus d’aquesta Diada Solidària: entitats, associacions, equipaments, clubs esportius, centres educatius… es van poder escoltar una edició especial de l’espai informatiu ‘Què ha passat a la setmana?’ el mateix divendres al migdia.

La ràdio també va posar el seu granet de sorra amb omplint una guardiola solidària als estudis durant els dies previs amb la col·laboració dels voluntaris i col·laboradors de l’emisora. Això mateix també van fer algunes entitats que, tot i no poder ser presents divendres a la Plaça, havien recaptat fons durant els dies previs. En total, la 2a Diada Solidària, es van recaptar 3742 euros per lluitar contra les malalties cardiovasculars.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.