Cap nen del Centre Obert es va quedar sense la seva joguina

Trinitat Vella / Trinijove, Uncategorized

Trinijove reparteix joguines i somriures…. perquè els infants mai perdin la il·lusió

Tal i com ha comentat en Rubén Arjona, de la Comissió de Festes de la Trinitat, molts veïns i veïnes no poden desplaçar-se a Sant Andreu o a la resta de la ciutat per anar de cavalcada. És per això, que és important que es mantingui la cavalcada en el nostre barri, per tal que els més petits no perdin mai la il·lusió dels Reis. Aquesta emoció la viuen cada any els 40 nens i nenes del Centre Obert Neus Puig de la Fundació Privada Trinijove.

                                                                                                               

Yolanda Burgueño, Directora de Trinijove, que porta ja set cavalcades viscudes amb el Centre Obert, manté intactes els nervis i la il·lusió de la primera cavalcada. Així ho explica Yolanda, que fa un balanç molt positiu de la campanya ‘40 juguetes, 40 sonrisas’, una campanya de recollida de joguines impulsada pel Centre Comercial Diagonal Mar i Trinijove a favor dels nens del nostre Centre Obert.

PODEU ESCOLTAR EL REPORTATGE CLICANT A L’ENLLAÇ:

La directora de la fundació aprofita per fer un agraïment extensiu a l’entitat Barcelona Fòrum District, formada per un gran nombre d’hotels i col·laboradors; a Caixa ProInfància i a la resta decol·laboradors per fer realitat aquesta campanya i aconseguir que tots els 40 infants del Centre Obert tinguin el seu regal de Reis. Gràcies a la seva generositat, no només els 40 nens han obert el seu regal de Reis sinó també els 15 germans que tenim en el Centre Obert.

Abans que els nens i nenes pujéssin a la carrossa de Trinijove el 5 de gener, vam poder parlar un moment amb el conductor de la nostra carrossa, que és un camió de Trinijove molt ben guarnit, amb globus i regals penjats. En Jorge Fernández Pérez, conductor de la carrossa i treballador de Trinijove, va confessar sentir-se molt reconfortat de poder fer feliços als nostres nens, que estaven excitats i molt contents de poder pujar un any més a la carrossa.

Abans que la rua sortís des del Parc de la Casa de les Aigües de la Trinitat, i amb els nanos damunt el camió, vam parlar amb la Juani i la Betty, dues de les mares del Centre Obert de la Fundació Trinijove, que feien de voluntàries escortant el camió, i que estaven igual o més il·lusionades que els seus propis fills.

Un cop va sortir la carrossa de Trinijove, plena d’infants però sobretot de somriures i desitjos, va desfilar pels principals carrers de la Trinitat Vella, que feien goig de veure-la el 5 de gener, juntament amb altres carrosses del barri; entitats que es van sumar a la cavalcada, com ara Trinijove; als veïns i veïnes que van fer pinya i amenitzar la rua i, per descomptat, als treballadors i col·laboradors de la fundació que van donar suport en el muntatge de la carrossa, la rua i l’entrega de les joguines als nostres nens.

Els 40 nens del Centre Obert de Trinijove, durant el recorregut de la cavalcada a sobre del camió, no van parar de cantar, parlar i tirar caramels.

Ja, al vespre, el camió va tornar al C/ Pare Pérez de Pulgar, que és on està el Centre Obert Trinijove, per fer el repartiment de regals dels nostres nens, moment que tots esperàvem amb ànsia. Envoltats de monitors del centre i familiars, els infants van rebre i obrir el seus regals. Cares de sorpresa, alegria i emoció són les que se’ls va quedar el 5 de gener i encara avui les tenim gravades a la retina.

      

     

Gràcies a tots els col·laboradors de la campanya ‘40 juguetes, 40 sonrisas’, els infants del Centre Obert van poder marxar a casa seva amb un regal.

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.