Carmen Andrés explica la nova ordenació de terrasses de St. Andreu

Sant Andreu
LA REGIDORA DEL DISTRICTE DE SANT ANDREU PARLA DE L’ORDENACIÓ DE TERRASSES DE LA ZONA

La regidora de Sant Andreu, Carmen Andrés, explica com s’endreçaran les terrasses de les rambles Fabra i Puig i de l’Onze de Setembre per tal de prioritzar la mobilitat dels veïns i veïnes del Districte. Podran haver-hi més taules i cadires, però només en un costat dels passejos.

Carmen Andrés i Laia Ortiz, Tercera Tinenta d’Alcaldia de Barcelona, han presentat als mitjans de comunicació la nova ordenació de terrasses de les rambles Fabra i Puig i de l’Onze de Setembre, que entra en fase de tramitació administrativa, amb la intenció de millorar l’espai públic i mobilitat.

La regidora té el vistiplau del veïnat i dels establiments de la zona. S’ha acordat endreçar els passejos de Fabra i Puig i Onze de Setembre, en què, com hem dit, s’hi podran posar més taules i cadires, però només en una vora. En tot el tram de les rambles es podran col·locar 324 taules i 1296 cadires, xifres que indiquen un 30 % d’establiments més dels que hi ha actualment. «L’important no és tant el nombre de taules i cadires, sinó que estiguin ordenades», destaca Carmen Andrés, que consideras que aquest model d’ordenació de terrasses «pot ser una referència per la resta de la ciutat». 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.