Diumenge 9 de juny, segona edició de ‘La Crida – Diàlegs pel planeta’ a la Sagrera

Noticies

El pròxim diumenge 9 de juny arriba la segona edició de La Crida – Diàlegs pel planeta, que dedicarà la seva segona edició a la pagesia i la sequera en directe des de la Plaça Masadas de La Sagrera.

El podcast sobre transició ecosocial de l’Aula ambiental del Districte de Sant Andreu viurà la seva segona sessió la propera setmana. És una iniciativa del servei dedicat a estendre la cultura de la sostenibilitat a la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu, que ofereix sessions obertes al públic amb convidats experts en la temàtica tractada.

En aquesta segona edició s’abordarà l’estat de la pagesia i la sequera. S’analitzarà la revolta pagesa a travès d’activistes que explicaran en primera persona la situació del camp a Catalunya. Igual que en la primera edició, estarà obert a la participació del públic assistent amb roda de preguntes als i les protagonistes i debat posterior. Compta amb el suport de Proper ESS, el Menjador de Ca La Rosa, la Nau Bostik, La Fàbrica, La Veïnal TV i Ràdio Trinijove.

Serà diumenge 9 de juny a partir de les 11:00 del matí, en directe des de la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, en el marc del mercat de pagès i de les Festes de Primavera del barri de La Sagrera. Estarà disponible hores després al canal d’Ivoox de Ràdio Trinijove.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.