La Festa Major de la Trinitat Vella, a Ràdio Trinijove

Noticies

Des del passat 3 de juny fins ahir diumenge 12 s’ha celebrat a la Trinitat Vella la tradicional Festa Major del barri i una vegada més Ràdio Trinijove ha estat l’altaveu dels esdeveniments i activitats que s’han dut a terme.

Els carrers s’han omplert d’il·lusió i alegria en unes dates molt esperades després de dos anys de pandèmia. Ja sense restriccions de cap tipus, les entitats i associacions del barri han organitzat una quarantena d’activitats en diferents espais. El president de la Comissió de Festes de la Trinitat Vella, Rubén Arjona, valorava en l’espai informatiu Què ha passat a la setmana? de divendres passat la participació dels veïns a la Festa Major. També ens va acompanyar Pilar Díaz, aquest cop com a portaveu de La Trini Solidària, que el mateix divendres va organitzar un aperitiu popular a la Plaça.

Des de Trinijove destaquem especialment l’èxit de la Trinicanya, la gimcana infantil organitzada per la Taula d’Infància i Família de la Trinitat Vella. Un centenar d’infants van participar en l’activitat a la Plaça de la Trinitat, que va comptar amb la col·laboració conjunta del Centre Cívic, la Biblioteca, Save the children, el CAP Trinitat Vella i l’Aula Ambiental de Sant Andreu, a més del Centre Obert Neus Puig, el SOAF i la ràdio de la Fundació Trinijove.

  

 

 

 

 

 

Des d’aquí volem agraïr i felicitar totes les entitats, associacions, organitzacions, equipaments i persones a títol individual que han posat el seu gra de sorra per fer possible aquesta Festa Major 2022 a la Trinitat Vella.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.