L’activitat de Ràdio Trinijove, afectada pel Coronavirus

Noticies

Seguint les ordres de la direcció de la Fundació Privada Trinijove i les recomanacions de les autoritats per prevenir l’expansió de l’epidèmia de Coronavirus (Covid19), l’activitat de Ràdio Trinijove ha quedat temporalment afectada. des del passat dijous 12 de març. Des d’aquell dia, la ràdio ha quedat confinada i no s’emeten programes en directe des dels nostres estudis, situació que s’allargarà indefinidament fins a nou avís.

No obstant, com a instrument de servei públic, Ràdio Trinijove ha realitzat un programa especial sobre la situació que està provocant l’epidèmia al barri de la Trinitat Vella i al districte de Sant Andreu en connexió amb el CAP Casernes dirigit per la doctora Cristina de Prado. Poden escoltar aquest programa en qualsevol moment aquí.

Altres programes de la casa, com Sintonía Espiritual o La Vida es ocio, estan preparant també espais especials des dels domicilis particulars dels seus presentadors i col·laboradors que s’emetran en el seu horari habitual a partir de demà dimecres 17 de març.

Des de la ràdio, demanem disculpes a tots els nostres oients i col·laboradors per les molèsties ocasionades. Esperem poder tornar molt aviat a la programació habitual al 91.6 FM i a radiotrinijove.org.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.