Presentat el nou curs radiofònic 2022-23

Noticies

Ràdio Trinijove va realitzar la setmana passada l’acte de presentació de la temporada radiofònica 2022-23 al nou Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella.

El passat dijous 22 de setembre Ràdio Trinijove va presentar oficialment la temporada de ràdio 2022-23 al Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella. Amb la presència de bona part dels locutors, col·laboradors i voluntaris de la ràdio, així com de la direcció de la Fundació Privada Trinijove i del Centre Vida Comunitària, l’acte va ser una vetllada entretinguda i distesa que va recuperar definitivament la normalitat pre-pandèmica.

A la part inicial de la presentació, vam explicar el projecte de Ràdio Trinijove com a mitjà de comunicació alternatiu integrat com a projecte social de la Fundació Trinijove. També vam donar veu al Centre de Vida Comunitària per què expliqués quines noves possibilitats i recursos ofereix al barri com a equipament. Posteriorment, tot l’equip de col·laboradors de la ràdio va gaudir de la oportunitat de donar a conèixer què, com i quan són els seus respectius programes, descobrint quines són les cares que hi han al darrere.

El podcast de la presentació es pot recuperar en qualsevol moment al nostre canal d’Ivoox:

 Des de la coordinació de la ràdio, volem agrair la presència de totes les persones que ens van acompanyar a la sala d’actes del Centre Vida Comunitària, i molt en especial a tots els col·laboradors i locutors que un any més faran ràdio amb nosaltres. Que gaudim d’una gran temporada!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.