Ràdio Trinijove i altres ràdios comunitàries fan d’altaveu de la FESC

Sant Andreu, Trinitat Vella / Trinijove

Ràdio Trinijove ha format part de la Ràdio Intercooperativa de la FESC, iniciativa creada enguany per les diverses emissores participants a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), celebrada el passat 27 i 28 d’octubre a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Com ja sabeu, ens engresquem ràpid en sumar-nos a innovadors projectes socials, comunitaris i/o lúdic-culturals i aquesta vegada no ha estat una excepció. Abans d’agafar les vacances d’estiu ja van sorgir, de les pròpies ràdios participants a la FESC, les ideees de fer una ràdio intercooperativa i ser l’altaveu radiofònic de la fira, que s’han convertit en realitat gràcies a la intercooperació, implicació i dedicació de 5 ràdios comunitàries de Barcelona: Ràdio Trinijove, Ràdio Terra, Ràdio Contrabanda, Ràdio Nativa i Ràdio Fabra.

  

Des dels nous estudis de Ràdio Fabra, ubicats al recinte interior de la Fabra i Coats, hem ofert enguany una cobertura informativa en directe de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya alhora que hem donat a conèixer també, de forma radiofònica i atractiva, el concepte d’economia circular i els valors i els beneficis que aquest nou model transmet. In situ, en rigurós directe i sota el paraigues de l’economia solidària hem realitzat 3 emissions farcides de tertúlies temàtiques, entrevistes a firaires i visitants i connexions en directe per copsar l’ambient que s’hi respirava.

  

Quins dies i en quins horaris hem fet una programació compartida?

  • Dissabte 27 d’octubre, d’11h a 14h, vam intercooperar Ràdio Trinijove i Ràdio Terra. ESCOLTA LA 1a PART i la 2a PART.
  • Dissabte 27 d’octubre, de 17h a 19h, vam intercooperar Ràdio Trinijove i Ràdio Contrabanda. ESCOLTA EL PODCAST.
  • Diumenge 28 d’octubre, de 10h a 13h, va emetre Ràdio Nativa.

La retransmissió radiofònica de la FESC feta aquest passat de cap de setmana s’ha pogut escoltar en directe i per streaming des de Ràdio Fabra, així com també des de Ràdio Trinijove i la resta d’emissores comunitàries participants.

Una ràdio social, comunitària i intercooperativa és la que hem fet per la 7ª FESC, que ha anat acompanyada d’una dinamització i difusió de la fira feta des de l’estand de Ràdio Trinijove, ubicat dins l’Espai de Josep Bota de la Fabra i Coats, en el que també s’hi han sumat Ràdio Terra i Ràdio Contrabanda. Música, ball, entreteniment, entrevistes a peu de carrer i sobretot molta diversió és tot el que va haver-hi al recinte exterior de la Fabra.

   

   

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.