Dimarts 16 d’abril, la salut mental pren el micròfon

Noticies

El proper dimarts 16 d’abril a la Plaça de la Trinitat Vella tindrà lloc la 1a Jornada Parlem Obertament sobre Salut Mental  i Comunitat al Districte de Sant Andreu, que es podrà seguir en directe a Ràdio Trinijove. 

Amb la organització conjunta d’entitats i equipaments de la Trinitat Vella i del Districte de Sant Andreu, serà un acte on es recolliran visions, reflexions, experiències, idees, sentiments i pensaments sobre salut mental obert a la participació de tothom que ho desitgi. Començarà a les 17:00 de la tarda a la Plaça de la Trinitat i comptarà amb intervencions de diversos testimonis de la mà de les entitats organitzadores.

L’Associació Cuida La vida, la Comissió antiestigma de l’Ateneu l’Harmonia, el Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella, Konsulta’m, la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autonòma de Barcelona, Espais Comunitaris de Referència, la Biblioteca Trinitat Vella- José Barbero i la Fundació Trinijove han unit esforços per fer possible aquest esdeveniment especial al barri. També té el suport l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Sant Andreu.

Tota la jornada serà retransmesa en directe a Ràdio Trinijove, al 91.6 FM i a radiotrinijove.org, i es podrà recuperar hores després a travès del podcast que estarà disponible al canal d’Ivoox.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.