El Dia Internacional de les Dones, a Ràdio Trinijove

Noticies

Avui, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, Ràdio Trinijove ha realitzat com és habitual a la casa des de fa anys un programa especial sobre els actes i reivindicacions entorn a aquesta data que es celebren al nostre barri i al nostre districte. Hem comptat amb la participació de representants de les entitats que organitzen i participen les activitats i hem exercit d’altaveu dels missatges que es volen enviar al món en aquesta jornada reivindicativa.

Pilar Díaz del Grup de Dones de la Trinitat Vella i José Moreno de l’Associació Juvenil Vaya Tela Trinitat han estat els portaveus de dues de les associacions més actives en aquesta commemoració del 8 de març. Ells han estat els encarregats d’elaborar el manifest de l’Acte Central del Districte que es durà a terme dijous 10 de març a l’Espai Bota i a més, han organitzat un gran nombre d’activitats al barri, com els Tallers en femení el divendres 11 o el Torneig de futbol femení del diumenge 13, emmarcades dins la Setmana de la Dona a la Trinitat Vella.

També hem tingut amb nosaltres Marc Molina de l’Associació Arteterapia Artenea, Alicia Martel de Dona Cançó i Belén de l’Associació de batucades Tracututrà, que ens han explicat l’audiovisual i la performance que es mostraran a l’acte central del districte el proper dijous i a què es dediquen les seves organitzacions. Amb totes les entitats hem obert un debat sobre la desigualtat entre homes i dones que encara a dia d’avui tenim present en molts aspectes. Aquí pots recuperar el programa íntegrament:


A la part final del programa, també hem volgut posar en valor la tasca de la Fundació Privada Trinijove. El 8 de març, Dia internacional de les dones, és sempre una data assenyalada en el calendari d’aquesta casa. Des de la Fundació Trinijove es treballa en la igualtat de drets entre homes i dones com una de les bases fundacionals el foment i promoció de la igualtat i la inclusió de la dona en els àmbits familiar, laboral, educatiu, lleure i oci, econòmic, social… Aquest és el missatge que hem publicat a les xarxes:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.