El programa ‘Encomana el català’ arriba a la seva edició 200

Noticies

Ahir el programa Encomana el català va arribar a la seva edició 200 a Ràdio Trinijove. Amb una edició especial, l’equip dirigit per Guillem García va recordar els inicis i l’evolució en tots aquests anys.

‘Encomana el català’ dóna a conèixer la cultura catalana de tots els territoris de parla catalana, especialment al districte de Sant Andreu i a Barcelona, des de fa més de set anys a travès de Ràdio Trinijove. El format del programa ha anat variant al llarg dels anys, però ha mantingut sempre la seva essència. Teatre, llengua, literatura, música, folklore, televisió i gastronomia, entre molts altres temes…per fomentar la llengua catalana i la seva cultura.

En l’edició especial número 200, emesa dimarts 14 de maig de 2024, Guillem García va estar acompanyat, entre d’altres, de Jordi Salvanyá, un dels primers col·laboradors del programa. Amb ell, van repassar els orígens i l’evolució del programa. Des de Ràdio Trinijove, donem l’enhorabona al Guillem i a tot l’equip per arribar aquesta xifra tant especial i els agraïm tot l’esforç que han fet per a fer-ho possible.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.