Programa especial sobre la 5a Fira d’economia social i solidària

Noticies

El passat dissabte 6 de maig es va celebrar la 5a Fira d’economia social i solidària de Sant Andreu, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) del Districte de Sant Andreu en el marc de la Festa Major del Bon Pastor.

Com és habitual, la Fundació Privada Trinijove va ser present en aquesta nova edició de la fira, que aquest any compartia espai amb la mostra d’entitats de la Festa Major del Bon Pastor. A l’stand de Trinijove es va oferir una mostra de produccions artístiques realitzades pels i les usuàries del Centre d’Art Social i Comunitari i àmplia informació dels diferents projectes socials de la casa, com l’Empresa d’inserció, les formacions o els serveis que s’ofereixen.

Ràdio Trinijove també hi va ser present i va oferir un programa especial amb la participació de gran part de les entitats presents a la fira. També vam poder escoltar la valoració per part de l’organització, la Xarxa d’Economia Solidària (XES), així com una vintena de persones que van explicar de quina manera contribueixen a una economia més justa, més solidària i més humana. Aquí podeu recuperar el podcast del programa:

 Des de la ràdio, agraïm a totes les entitats i persones que ens van acompanyar i en especial a la Xarxa d’Economia Solidària del Sant Andreu.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.