Ràdio Trinijove renova la seva imatge

Noticies

Amb l’inici del 2022, la Fundació Privada Trinijove ha renovat la seva imatge. Des de l’1 de gener la marca de la Fundació, així com els colors corporatius, s’han transformat amb l’objectiu d’adaptar-se als nous temps. Ràdio Trinijove també ha adaptat la seva imatge en consonància amb aquest canvi d’imatge corporatiu de la Fundació.

El nou disseny se centra en l’origen de Trinijove, el territori. Per aquest motiu, el concepte prinicipal de la marca parteix del triangle, un element característic i identificatiu en el recorregut de Trinijove. Projecta la inserció entre el triangle i la paraula Trinijove per simbolitzar i transmetre la inserció social, per la qual la entitat treballa com a objectiu prinicipal. La pàgina web oficial de Trinijove, www.trinijove.org, així com les marques de l’Empresa d’Inserció i l‘Observatori d’Economia Solidària, també s’han renovat íntegrament seguint aquesta línia.

Ràdio Trinijove també transforma la seva imatge i deixa enrrere la marca que ens ha acompanyat en els darrers anys. D’aquesta manera pretenem modernitzar la ràdio i adaptar-la a la realitat multimèdia i digital que tenim en l’actualitat.

One thought on “Ràdio Trinijove renova la seva imatge

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.