Ràdio Trinijove torna a participar a la gimcana dels valors feministes

Noticies

Divendres passat, 3 de novembre, Ràdio Trinijove va tornar a participar a la gimcana dels valors feministes #Transforma, organitzada per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere al Parc del Fòrum.

El Transforma és una de les activitats del XVIIIé Fòrum de les Violències de gènere que es va celebrar al llarg de la passada setmana. Es tracta d’una gimcana que pretén transmetre els valors feministes amb l’objectiu de transformar el món. En aquesta segona edició, va reunir més de 500 joves, que havien de completar un total de dotze proves.

Ràdio Trinijove va tornar a ocupar l’estació lunar i des d’allà vam realitzar un programa especial amb entrevistes als diferents protagonistes. Entitats organitzadores, col·laboradors i joves participants van passar pels nostres micròfons amb l’objectiu de reflexionar i sensibilitzar entorn a la violència vers les dones i la desigualtat de gènere.

El programa, presentat per Josep Vidal amb el suport tècnic i la col·laboració de Brandon Enríquez i Celia Redondo, s’ha emès al llarg de la setmana a Ràdio Trinijove i es pot recuperar en qualsevol moment a Ivoox:

Des de la ràdio, volem transmetre el nostre agraïment a la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere al Parc del Fòrum per comptar amb nosaltres un any més per fer d’altaveu de l’esdeveniment, així com també a totes les entitats col·laboradores i especialment als joves que hi van participar.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.