S’entreguen els premis del concurs Textos, Be(r)sos y Viceversa

Noticies

La Plaça dels Drets dels Infants va acollir ahir a la tarda l’entrega de premis del concurs literari de la Trinitat Vella, que arribava a la seva sisena edició, organitzat pel Centre Cívic de la Trinitat Vella en el marc de la diada de Sant Jordi.

Des de fa setmanes, els participants del concurs havien enviat els seus textos al Centre Cívic i ahir el jurat feia públic el seu veredicte final en un acte que van conduir magníficament els companys del Teatro de la Manibela a l’aire lliure, a la Plaça dels Drets dels Infants, i que es pot recuperar al nostre canal d’Ivoox:

Els guanyadors van ser Andrés Belalba (tercer classificat), José Bermúdez (segon) i Doris Giménez (guanyadora), que es van endur els premis en vals de descompte a la llibreria La Tribu en llibres i material escolar. Tots tres van recitar la seva obra en l’acte d’ahir per al públic assistent i per als oients de la ràdio.

No serà l’únic acte de Sant Jordi a la Trinitat Vella. Avui divendres, 21 d’abril, l’Associació de Comerciants de la Trinitat Vella organitza una xocolatada popular a la Plaça de la Trinitat. Tots els infants que entreguin un dibuix de Sant Jordi podran gaudir del berenar gentilesa dels comerciants del barri.

Des de Ràdio Trinijove, felicitem a l’organització i als guanyadors del concurs i convidem a tothom a gaudir del Sant Jordi, la festa de la cultura, els llibres i la rosa.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.