10 hores en directe d’art i màgia – 1r Festival de Ràdio Trinijove

Trinitat Vella / Trinijove
 Art i màgia en el 1r Festival Ràdio Trinijove 

Màgia és la paraula que millor defineix el que es va sentir en el 1r Festival de Comunicació Social i Nova Creació de Ràdio Trinijove, que es va fer el passat divendres, 15 de juliol, a la Plaça de la Trinitat, des de les 12 h fins les 22 h.

màgia -centre dart trinijove festival

Som una ràdio-taller amb 30 anys de vida, que forma part de la Fundació Privada Trinijove que, com molts sabreu, es dedica a treballar per a la inserció sociolaboral de persones amb situació o risc d’exclusió social. Tot i que ja portem 30 anys emetent en directe, aquest festival és el primer macro esdeveniment que organitzem com a ràdio i amb tant de carinyo perquè sortís rodó.

Objectiu 1r Festival Ràdio Trinijove

El passat divendres la Plaça de la Trinitat es va convertir en un aparador del que es fa a la nostra emissora i alhora va ser una plataforma per donar a conèixer el talent social i artístic de col·lectius socials i joves creadors i artistes.

màgia -regidora

10 h de ràdio en directe i al carrer en les que no hi van faltar de res: la Regidora del Districte Sant Andreu, Carmen de Andrés, va inaugurar el festival, que va començar amb un vermut musical i va seguir a ritme de percussió amb el grup de música del Centre d’Art Social de Trinijove i amb ràdio en directe i al carrer. Vam encentar la tarda amb una breu tertúlia amb la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, que ens va avançar la programació d’estiu i setembre, i els més petits s’ho van passar d’allò més bé amb els espectacles d’una conta contes i dues clowns, i el Dj Pam Pool que va punxar les cançons que la mainada del barri li demanava.

El vespre i la nit va ser el torn de la música en directe, en el que gran part dels artistes convidats van ser del Summer Acoustic (Permiso de la Dama, Daniel de Dios, Jorge Riki i Tumbaos), entre d’altres joves músics novells que s’estan obrint pas en el món de la música (Orchí i G&S). 

màgia -musics festival

A més, diferents entitats amigues de Ràdio Trinijove – XES, Xarxa Antirumors, Cia.Bambú Teatre i Stop Mare Mortum St. Andreu – es van col·locar en diverses carpes de la Plaça de la Trinitat per informar-nos de la seva tasca i/o oferir activitats i tallers per als més menuts. 

Cloenda

Gràcies a aquest macro festival “hem descobert nous talents i ens ho vam passar pipa, però sobretot crèiem que hem fet un pas endavant en la transformació social de l’entorn a través de la comunicació i l’art social”, segons Ana Montoro, Directora de l’emissora Ràdio Trinijove. Art, comunicació però sobretot màgia és el que vam respirar en aquest 1r Festival, que “serà el primer de molts”, tal i com va afirmar Ana Montoro. 

fotocol festival

A l’acabar a les 22 h de la nit, hi havia cansament però més satisfacció i orgull per haver fet possible el 1r Festival de Comunicació Social i Nova Creació de Ràdio Trinijove, que ha estat realitzat per un gran equip de col·laboradors i voluntaris de l’emissora i de l’Ana Montoro, Directora de Ràdio Trinijove.  

equip festival

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.