L’artista TOPO del Summer Acoustic visita Ràdio Trinijove

Musica, Trinitat Vella / Trinijove
TOPO al Summer Acoustic Festival

La ciutat de Barcelona dóna la benvinguda oficial a l’estiu amb el Summer Acoustic, una festa que, des d’aquest dilluns, ha omplert la nostra ciutat amb una gran varietat de concerts per a tots els gustos: blues, pop, soul, flamenc, rumba, reggae, rap, fusió, R&B, etc.

Summer Acoustic-acoustic (1)

Aquest festival, que arranca per primera vegada amb la voluntat de créixer en el futur, es celebrarà fins el 31 de juliol per diferents locals del centre de la ciutat comtal en els que artistes i cantautors de diferents nacionalitats mostraran el seu talent però també donaran el seu suport a joves promeses de la música.

Els artistes convidats, alguns dels quals vam tenir-los també en el nostre 1r Festival de Ràdio Trinijove, són: DANIEL DE DIOS, JORGE TYLKY, PERMISO DE LA DAMA I TUMBAOS. Els altres artistes a destacar són Júlia Isern, Kamankola, La Mula i la Pa, Laura Monterrey, León de Maria, Liam Cloud, Lydia Gregori, Mano & Jo tf Son, Marc Daniels, Meddi, Patrycia i, l’últim, però no per això menys important és en TOPO o, el que és el mateix, en GONZALO PALOMO, que ha visitat avui els estudis de Ràdio Trinijove.

Entrevista a Ràdio Trinijove

Tal i com el propi cantautor ha afirmat, “ha estat una casualitat la meva participació en el Summer Festival ja que em van confondre amb l’artista que esperaven en un principi, anomenat també Gonzalo. Però, de seguida, vaig connectar amb el coordinador del Summer, Daniel de Dios, i així em va fitxar. Volia fitxar a un Gonzalo i al final així ho va fer”.descarga (1)

A en Gonzalo Palomo no se li resisteix cap estil ja que s’atreveix amb el reggae, el pop, el rock, el flamenc,… fins i tot amb el heavy metal, tal i com ens ha reconegut.

“Després de 12 anys dedicat a la música, tocant i composant en diferents bandes he decidit treure les cançons que tenia guardades en el calaix i emprendre el projecte artístic i oficial de Topo, que només porta 3 mesos de recorregut”, ens ha comentat en Gonzalo, que ens ha dit que “aquest gran salt musical ha estat possible gràcies a la seva il·lusió per poder dedicar-se a la música en cos i ànima, també pel suport rebut de grans artistes i amics seus”.

Aquesta nit, dins de Summer Acoustic 2016, podrem veure actuar a en TOPO a la Rosa Negra del barri del Raval, a les 22 h. Un concert, que com tots els d’aquest festival pioner, funciona per taquilla inversa.

No us el podeu perdre!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.