Acaba la temporada 2020-21

Noticies

El passat dimecres 23 de juny Ràdio Trinijove va tancar la temporada radiofònica 2020-21. Des d’aquell dia, la majoria dels programes han marxat de vacances, tot i que alguns espais, com Calaix de Llibres, Culturalia o Adelante seguiran en antena durant el mes de juliol.

Ha estat una temporada marcada per la pandèmia, molt diferent a totes les anteriors, i per això des de la coordinació de la ràdio volem agraïr especialment l’esforç i la predisposició de tot l’equip humà que forma la ràdio: locutors, tècnics, col·laboradors, voluntaris, estudiants en pràctiques…tots han posat el seu gra de sorra per què, amb el suport de la Fundació Trinijove, la ràdio hagi pogut oferir més d’un centenar de programes, espais en directe i múltiples continguts al llarg dels últims mesos.

Un any més hem intentat exercir d’altaveu de la nova creació artística, de la inclusió, de la comunicació social i en general del barri de la Trinitat Vella. Tornarem amb les piles carregades al mes de setembre. Moltes gràcies a tothom que ens ha acompanyat.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.