Ràdio Trinijove al II Orgull de la Trini

Noticies

El passat dissabte 10 de juliol es va celebrar la II edició de l’Orgull de la Trini a l’Ateneu Libre Pensamiento de la Trinitat Vella. Ràdio Trinijove va ser part activa de la festa, realitzant un programa de ràdio en directe en el qual vam entrevistar diferentes entitats participants i organitzadores de l’esdeveniment i diverses personalitats de l’activisme LGTBI.

Des de Ràdio Trinijove volem agraïr la bona feina del nostre equip format per Ana Montoro, Guillem Garcia, Enrique Llacer, Kikus Flórez i Josep Vidal i a totes les entitats i persones que ens van acompanyar al llarg de gairebé dues hores de programa. També a l’organització de l’Orgull de la Trini i a Maletas Viejas el seu esforç per tornar-nos a oferir una intensa jornada de reivindicació i alegria. L’any vinent hi tornarem.

 Aquest no ha estat l’únic programa que hem dedicat a l’activisme LGTBI. Fa unes setmanes, el passat 18 de juny, Ana Montoro i Guillem García ja havien realitzat un programa especial en directe als estudis de Ràdio Trinijove sobre el Pride BCN 2021.

Ràdio Trinijove, com a mitjà de comunicació social i inclusiu, exerceix d’altaveu de l’activisme LGTBI i reivindica el dret de tothom a estimar qui i com vulgui.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.