Acabem l’últim vermut musical de l’any a P/ Catalunya i amb CLAMS

Trinitat Vella / Trinijove

CLAMS, MÚSICA PER LA INCLUSIÓ, POSARÀ FI A L’ÚLTIM VERMUT MUSICAL DE L’ANY EL 18 DE DESEMBRE, A LA II FIRA DE CONSUM RESPONSABLE, A P/ CATALUNYA. 

La comunicació social, la inclusió i la nova creació són els valors pel que aposta Ràdio Trinijove. Tant és així, que sempre que podem participem del moviment social i associatiu del Districte de Sant Andreu i Barcelona. Precisament, les nostres activitats estrella són el festival de comunicació i nova creació i el vermut musical / solidari.

20161202_232148 (1)

 

Des de l’estiu, portem fent diversos vermuts musicals per visibilitzar, d’una banda, la nostra ràdio i així poder recollir fons per a la nostra emisora i, d’altra banda, promoure artistes i grups novells que no tenen l’espai per donar-se a conèixer. A través del vermut musical, així com també del nostre festival, volem apostar pels nous talents, sovint desconeguts i ànonims, que no han tingut l’oportunitat que es mereixen. Gràcies a aquesta iniciativa pròpia, hem pogut descobrir un gran reguitzell de grups talentosos (Orchí, The New Age, Tumbaos, Permiso de la Dama y Los Peces de Cristina), així com cantants i també dj’s de gran nivell (Dj Pam Pool, Daniel de Dios, Raquel Jiménez i Jorge Tilki).

 

Com hem dit fa un moment, hem pogut disfrutar de tots aquests grups i artistes en el 1r Festival que vam fer el passat mes de juliol, però també en els diferents vermuts musicals que hem fet fins ara, dins de la Fira d’Economia Solidària a Sant Andreu i a la Festa Major de La Sagrera. El proper vermut que Ràdio Trinijove farà serà el proper 18 de desembre, a la II Fira de Consum Responsable, a P/ Catalunya. Tenim la sort de comptar amb CLAMS, MÚSICA PER LA INCLUSIÓ, una banda que aposta per la música inclusiva, demostrant d’aquesta manera que la música és una bona eina d’integració i de desenvolupament personal.

 

 

CLAMS va néixer fa cinc anys arran d’una col·laboració de la coral dels adolescents amb diversitat funcional amb músics. Cinc anys després ja són una banda professional, que té fins al moment dos treballs musicals i artístics. Quan pujen damunt l’escenari no veiem la discapacitat d’aquests nanos, sinó la capacitat de sentir la música i de contagiar al públic una energia i emoció brutal (va ser un gran descobriment el que vam fer amb CLAMS en la celebració dels 10 anys de l’Acord Ciutadà al CCCB).

960_clams - aigua i pedra  190_clams-clams

El proper 18 de desembre, CLAMS serà el grup que actuarà en el Vermut Musical, que farem a P/ Catalunya, dins de la II Fira de Consum Responsable. Estarem a P/ Catalunya, des de la 13:30 h fins a les 16 h, amb música en directe, ràdio en directe, vermuts i dolços deliciosos per a totes les edats i més sorpreses que encara no us podem dir ;)!. No hi pots faltar!

clams_cccb_2016

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.