Ràdio Trinijove fa un especial del Sopar Solidari de Trinijove amb els seus protagonistes!

Uncategorized

Falten 3 dies pel Sopar Solidari de la Fundació Privada Trinijove que farà aquest dissabte, 19 de novembre, a les 21.30 h, al Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Des de la Trinijove estem molt emocionats amb aquesta iniciativa solidària feta amb el cor, que neix de la mà del Club de fans “me gustan los callos de tapa” i l’Hotel Hilton Diagonal Mar, que s’han agermanat a favor de la Fundació Trinijove. Tots els beneficis obtinguts es destinaran a projectes socials que fomentaran la inclusió social de nens i adolescents que es troben en una situació de vulnerabilitat.

7051479321765_MD

En este tipo de actos buscamos recaudar dinero pero, además, es importante despertar las conciencias de los asistentes y recordar que hay otras realidades en nuestro mundo, que están más cerca de lo que pensamos, y que es deber de todos trabajar para que los colectivos menos favorecidos puedan vivir mejor”, explica el Vicepresident de la Fundació Trinijove, Iñaki Segurado.

Cliqueu a aquest enllaç per escoltar l’entrevista a Agustín Rodríguez, membre del Club de fans “me gustan los callos de tapa”, i a Primo Muñoz, Director de l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Despertar consciències i donar un cop de mà als més necessitats és l’objectiu principal d’aquest sopar benèfic, al que l’Hotel Hilton no va dubtar ni un momento en obrir-nos les seves portes. “Somos un hotel, que además de ofrecer servicios de calidad, nos gusta estar implicado en las causas sociales, y la 1ª Cena Solidaria de Trinijove es un ejemplo de ello”, això és el que ha dit Primo Muñoz, Director de l’Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, en un especial que Ràdio Trinijove (projecte comunitari de la Fundació Trinijove) ha fet amb motiu de la celebració de la trobada de dissabte.

Aquest dissabte, 19 de novembre, en un espai fantàstic com és el Hilton, es reuniran més de 160 assistents, entre ells companys, amics i col·laboradors del sector social, a més d’altra gent solidària que no es volia perdre la cita.

Copia de gente-en-el-hilton-3-300x109-300x109

Des de Trinijove, agraïm especialment també la participació de les empreses col·laboradores a la ‘Cena de Callos Solidaria’: Arpal, Vueling, Renfe, Fundació Puigmartí, Huella Digital, Hilton Paris Opera, Waldorf Astoria Rome Cavalieri, Parés Baltà, Speed & Efficiency, Aropesca-Toc de Xef, Guzman Gastronomía, Heineken, Coca-Cola, Elis y Pacto.

Gràcies a tots i a totes per haver fet possible el 1r Sopar Solidari de Trinijove, que desitgem que sigui el primer sopar de molts! Gràcies!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.