Ampliem la graella amb nous espais dirigits per joves

Noticies, Trinitat Vella / Trinijove

Al llarg d’aquest mes de febrer la graella de programació de Ràdio Trinijove s’ha ampliat amb nous espais dirigits per joves. Una de les raons de ser de la casa és oferir una primera oportunitat als que es volen iniciar en el món dels mitjans de comunicació i aquests nous programes en són un exemple. A més, aportaran frescura i nous punts de vista a l’emissora.

Charlas de Candela, amb Àlex Portillo, ens presenta cada dimecres a partir de les 9:00 del matí les persones que hi han darrere els personatges del barri. En les primeres edicions ha pogut entrevistar en Jordi, forner de la Trinitat, o la Manoli, presidenta de l’associació de veïns. El programa també s’emet els divendres a partir de les 22:00. A més, dissabte Àlex Portillo també dirigeix un nou espai anomenat Al compás de la candela, dedicat a la cultura andalusa i flamenca.

Els dijous a la nit, a partir de les 23:00, ens posem A Ritme de clàssics amb David Armenteros. Aquest programa, que ja s’emetia en algunes ràdios locals catalanes, està dedicat als grans clàssics de la música espanyola, anglesa i catalana desde la década dels anys 50 fins als 2000.

Joelo Pop és la darrera novetat de Ràdio Trinijove. Ens porta la millor música pop actual els dissabtes al vespre, a partir de les 20:00, de la mà del nostre tècnic de so en pràctiques Joel Iñiguez.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.