Aquest cap de setmana, Festa Major del Bon Pastor

Noticies

Ràdio Trinijove hi serà present dissabte 11, en el marc de la Fira d’Economia Social i Solidària de Sant Andreu i la Mostra de comerç al carrer, amb un programa especial amb les entitats, associacions i equipaments que hi participaran.

Com cada any, les entitats del Bon Pastor, coordinades per Fem Festa Bon Pastor, han preparat múltiples propostes per xerrar, ballar i gaudir conjuntament amb tot el barri des del divendres 10 de maig fins al diumenge 19. La festa aposta per la creació cultural i festiva de proximitat amb grups artístics locals, espectacles, concerts, discomòbils i propostes de tot tipus que podeu consultar al programa.

Un dels principals actes serà la Mostra de comerç al carrer, que tindrà lloc dissabte 11 al matí als Jardins Isabel Domínguez Paniagua davant del Mercat del Bon Pastor. Com l’any passat, compartirà ubicació amb la Fira d’Economia Social i Solidària del Districte de Sant Andreu de la Xarxa d’Economia Solidària. Serà un espai de mostra i debat entre entitats socials i generadores de projectes socio-empresarials i laborals que en les seves pràctiques integren l’economia social i solidària.

Ràdio Trinijove oferirà un programa especial obert a la participació de tothom des de l’stand que la Fundació Trinijove tindrà a la fira durant el matí. En el programa, que estarà disponible hores després en format podcast, es presentaran les entitats presents i els diferents actes que es faran a l’escenari al llarg de la jornada amb les entitats del barri com a protagonistes:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.