Sant Jordi amb les escoles de la Trinitat Vella

Noticies

Ahir, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, Ràdio Trinijove va tornar a sortir al carrer per a viure una jornada molt especial amb la participació de l’alumnat del barri i dels principals equipaments.

Com sol ser habitual en totes les festes i tradicions populars, Ràdio Trinijove va realitzar un programa especial amb motiu de la celebració de Sant Jordi en directe des de la Plaça de la Trinitat. Més de 600 alumnes de les escoles del barri van participar en l’activitat “Sant Jordi amb les escoles“, completant diferents tallers i presenciant l’obra de teatre “Una aventura brossiana”  de la companyia Nastè Teatre i Cultura.

El programa va recollir les veus d’una part de l’alumnat de la Trinitat Vella i dels equipaments que coorganitzaven l’activitat, amb l’Inma Castro del Centre Cívic de la Trinitat Vella i l’Emma Armengod de la Biblioteca de la Trinitat Vella – José Barbero. També va incloure l’àudio-conte “El Drac de l’Aigua“, elaborat pels infants del Centre Obert Neus Puig de la Fundació Trinijove, així com el testimoni de les principals llibreries del Districte. Aquí es pot recuperar:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.