Campanya d’ARPAL en favor del reciclatge

Noticies

L’associació ARPAL ha llançat una campanya, amb la col·laboració de la Fundació Trinijove, amb l’objectiu de conscienciar sobre el reciclatge i més concretament del reciclatge d’envasos.

ARPAL és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a promoure el reciclatge d’envasos d’alumini des de fa dècades. Fa uns dies, amb el suport de diferents associacions i organitzacions del món de l’empresa i del reciclatge, ha posat en marxa una innovadora campanya amb el llançament de nou càpsules en format vídeo a les xarxes socials. Des del 14 de juny es publiquen diàriament els vídeos, cada dia enfocats al reciclatge d’un producte diferent (safates, ampolles, llaunes…).

A Ràdio Trinijove, hem entrevistat a la directora de comunicació i premsa d’ARPAL, Olga Roger, per conèixer de primera mà com ha sorgit la idea i què pretén aconseguir aquesta campanya. Des de fa temps, ARPAL col·labora estretament amb la Fundació Trinijove, així com amb diferents administracions, empreses i associacions, per contribuir a la conscienciació sobre el reciclatge.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.