Últims programes de la temporada

Noticies

En els darrers dies, alguns dels programes de Ràdio Trinijove s’han acomiadat de la temporada amb les seves últimes edicions. El 7 de juliol acabarà oficialment la temporada 2022-23 de Ràdio Trinijove.

Encarem ja la recta final d’una intensa temporada radiofònica. Arriba l’estiu i, com és habitual, la majoria d’espais i programes de la casa estan realitzan les últimes edicions abans de marxar de vacances. La passada setmana es va emetre l’últim programa de la temporada de l’Altaveu del Casal Cívic, la tertúlia mensual amb les companyes del Casal Cívic i Comunitari de la Trinitat Vella que ens ha acompanyat els dilluns des de prinicipis d’any.

També la setmana passada es va acomiadar fins el setembre l’espai Sintonía Espiritual, que de la mà de Rosa María Almendros i el seu ampli equip de col·laboradors ens sintonitza cada dijous la ment, l’ànima i el cos. Aquest any, el programa ha estat un dels més escoltats de Ràdio Trinijove.

L’Espai de salut, l’espai dirigit per la doctora del CAP Casernes de Sant Andreu, Cristina de Prado, s’acomiadava el passat dilluns amb un últim programa de màxima utilitat en aquestes dates dedicat a consells i recomanacions per combatre i reduïr els riscos provocats per la calor.

En les tres properes setmanes s’aniran acomiadant també la resta de programes. Dijous 6 de juliol, a partir de les 19:00, emetrem un programa especial final de temporada acompanyats de bona part dels locutors, col·laboradors i voluntaris que en formen part i fan possible Ràdio Trinijove. A tots ells i als oients, gràcies per la seva implicació i que gaudim tots plegats d’un gran estiu.

 

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.