Connexió Intercultural descobreix el projecte internacional ‘Soul Vibes’

Noticies

El passat dilluns 18 d’octubre, Ràdio Trinijove va emetre la primera edició de la temporada de l’espai que pretén connectar amb la interculturalitat. El projecte ‘Soul Vibes’, creat per l’Associació Solidària Missió ‘Sant Nirankari’ va ser el principal protagonista del programa, que també va repassar les notícies més destacades de les darreres setmanes en clau intercultural.

Soul Vibes’ és un podcast que s’emet cada mes a escala internacional de la mà de la Associació Solidària Missió ‘Sant Nirankari’ de Delhi (Índia). Cada mes, joves de diferents països, aborden en profunditat diferents com la inclusió, la llibertat o la igualtat d’oportunitats des d’un punt de vista probablement diferent al que estem acostumats a escoltar en els mitjans convencionals.

El programa permet que la joventut de diferents països es pugui expressar i intercanviar la seves visions i interpretacions sobre la realitat. És el cas de tres joves d’origen asiàtic que viuen a Barcelona, l’Arpita Singh, la Sagrijka Vij i la Rachita Vij. Elles van participar en l’edició de setembre del podcast i van venir als estudis de Ràdio Trinijove les seves intervencions.

El tema del mes era ‘Inclusion, every soul has a role’ i tractava sobre la diversitat de caràcters de les persones i la importància de cadascú en el món. Hi participaven joves que viuen a l’Europa Central, Alemanya, França, Irlanda, Àustria… i l’ Arpita, la Rachita, i la Sagrijka, per primer cop, des de l’estat espanyol.

A ‘Connexió Intercultural”, recuperem aquest podcast internacional gravat aquí a la nostra emissora. És, en gran part en anglès, tot i que també es parla algun altre llengua com el punjabi i fins i tot cançons multilingües. Després, repassem les notícies més destacades de les darreres setmanes des de la perspectiva intercultural a la ciutat de Barcelona.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.