Programa especial sobre el XVIIé Fòrum de les Violències de gènere

Noticies

Divendres passat, 5 de novembre, Ràdio Trinijove va participar al Transforma, una de les activitats del XVIIé Fòrum de les Violències de gènere que es va celebrar al llarg de la passada setmana. Des del Parc del Fòrum, vam realitzar un programa especial amb entrevistes als diferents protagonistes: organitzadors, col·laboradors i joves participants.

El Transforma, la gimcama dels valors feministes per transformar el món, va ser un gran esdeveniment que va reunir més de 600 joves. Tots ells havien de completar les tretze proves de la gimcama i una d’elles era l’estació llunar, des d’on enviaven els seus missatges al món a travès de les ones de Ràdio Trinijove.

Aquests missatges es poden escoltar al programa de ràdio que vam realitzar des d’allà amb Ana Montoro, Guillem García i Josep Vidal amb el suport tècnic de Jordi Portales i Ismael Jiménez. També vam poder conèixer de primera mà els membres de la organització, la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, així com les diferents entitats col·laboradors, Nus Cooperativa, Amiga Joven i Abalot.

 Des de la ràdio volem transmetre el nostre agraïment a la Plataforma per convidar-nos a participar en aquest acte i també a totes les entitats col·laboradores i especialment als joves que hi han participat.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.