Connexió Intercultural visita l’exposició “Sortir de l’estat de xoc”

Noticies

El passat dilluns 7 de novembre es va emetre la edició mensual de Connexió Intercultural a Ràdio Trinijove, dedicada a l’exposicióSortir de l’estat de xoc: Respostes al racisme i la xenofòbia en pròpia pell’ que es va dur a terme a l’octubre a la Trinitat Vella

Connexió Intercultural és el programa mensual de Ràdio Trinijove amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors que pretén sensibilitzar als més joves la importància de viure en una societat plural i intercultural.  L’espai promou projectes, iniciatives i activitats en clau intercultural i busca reflexionar sobre les situacions de discriminació que es produeixen a la nostra societat.

El primer programa de la temporada 2022-23 és de quilòmetre zero. Surt de l’estudi de Ràdio Trinijove, però no va gaire lluny: al Casal Cívic de la Trinitat Vella. Allà coneixem de primera mà l’exposició Sortir de l’estat de xoc: Respostes al racisme i la xenofòbia en pròpia pell , que es va dur a terme del 29 de setembre al 14 d’octubre. L’autor d’una de les obres, l’Arnau, ens explica lcom va sorgir i com va evolucionar tot el procés de creació d’aquesta exposició. També ens acompanya l’Arola, directora del Casal, per valorar la resposta que ha tingut al barri.

A la part final del programa, com sempre, acabem repassant les notícies més destacades en clau intercultural d’aquestes darreres setmanes. L’Asian Film Festival Barcelona 2022, la trobada BCN Ciutat Diversa, les primeres Jornades d’Interculturalitat de Barcelona i una nova edició del curs de comunicació i periodisme intercultural ‘Comunicanvi’, van ser alguns dels temes que vam tractar.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.