Tot el que cal saber sobre l’Alzheimer

Noticies

Al programa informatiu ‘Què ha passat a la setmana’ de Ràdio Trinijove vam conèixer la Fundació Alzheimer Catalunya i l’empresa Àltima, que al desembre realitzaran una xerrada conjunta sobre la malaltia a la Trinitat Vella.

En l’edició del passat divendres de l’espai informatiu setmanal de Ràdio Trinijove es va dedicar una part del programa a reflexionar entorn l’Alzheimer amb Sònia Maymó, de la Fundació Alzheimer Catalunya, i Sarai Román, de l’empresa de serveis funeraris Àltima. Expliquen com va sorgir la idea de fer aquestes sessions informatives als barris, el seu contingut i la resposta per part del veïnat. A l’octubre ja en van fer una al Casal Cívic de la Trinitat Vella i el pròxim 16 desembre tornaran al Casal de la Gent Gran de la Trinitat Vella.

A més, durant la resta del programa repassem les notícies més destacades de la setmana al barri de la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu i a la ciutat de Barcelona. L’encesa de llums de Nadal a Nou Barris, el Festival DAU o el 37é aniversari del Centre Cívic de la Trinitat Vella van ser alguns dels temes destacats.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.