Experiències i testimonis sobre salut mental a travès dels nostres micròfons

Noticies

El passat dimarts 16 d’abril es va realitzar la 1a Jornada Parlem Obertament sobre Salut Mental i Comunitat a la Trinitat Vella. Des de la Plaça de la Trinitat, desenes de persones hi van participar i es va emetre en directe a Ràdio Trinijove.

Amb la organització conjunta d’entitats i equipaments de la Trinitat Vella i del Districte de Sant Andreu, va ser un acte molt especial en el que es van recollir visions, reflexions, experiències, idees, sentiments i pensaments sobre salut mental. Estava obert a la participació de tothom amb intervencions de diversos testimonis de la mà de les entitats organitzadores amb un micròfon obert.

L’Associació Cuida La vida, la Comissió antiestigma de l’Ateneu l’Harmonia, el Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella, Konsulta’m, la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autonòma de Barcelona, Espais Comunitaris de Referència, la Biblioteca Trinitat Vella- José Barbero i la Fundació Trinijove van unir esforços per fer possible aquest esdeveniment per primera vegada al barri. També va tenir el suport l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Sant Andreu.

Des de la ràdio, volem mostrar un agraïment especial a totes les persones que va utlitzar els nostres micròfons per a compartir la seva experiència.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.