La gimcana dels valors feministes omple de nou el Parc del Fòrum

Noticies

Divendres 3 de novembre Ràdio Trinijove va participar en una nova edició del Transforma, la gimcana dels valors feministes, que va tenir lloc al Parc del Fòrum dins el marc del XIXé Fòrum de les Violències de gènere que es va celebrar al llarg del cap de setmana.

La gimcana dels valors feministes per transformar el món, compta amb la participació de centenars de joves de secundària vinguts d’instituts d’arreu de Catalunya. Tots ells emprenen un viatge en clau feminista per a conèixer i prendre consciència sobre situacions de desigualtat i vulneració dels drets humans. Recorren diferents països amb mirada feminista, amb les ulleres liles per conèixer de primera mà situacions que viuen les dones, els infants, les persones del col·lectiu LGTB i molt més…

Ràdio Trinijove els va acompanyar en aquest camí, aquest any amb el suport de l’entitat Conexus i de la Laia Argimon. El podcast del programa especial del Transforma, una mica més curt que en les dues anteriors edicions degut a que el fort vent va obligar a retallar el final de la jornada, el podeu recuperar com sempre a través del nostre canal d’Ivoox:

Un any més, des de la ràdio, felicitem a la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere per la gran organització de l’esdeveniment. Així mateix, també volem donar gràcies a tots els joves que ens van acompanyar i als seus respectius centres educatius. L’any vinent, més.

  

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.