Debat intergeneracional sobre l’espai públic al Youth act a les places

Noticies

Ràdio Trinijove va posar veu, el passat dijous 26 d’octubre, a l’activitat Youth act a les places, organitzada pel Consell de la Joventut de Barcelona al Mercat de Sant Antoni en col·laboració amb altres entitats i institucions.

L’acte proposava un debat obert intergeneracional sobre l’ús de l’espai públic a la ciutat i les discriminacions que s’hi donen. Hi participaven diferents organitzacions i entitats amb ànim de debatre i reflexionar sobre l’espai públic, i en concret l’eix d’edat i de raça. Des del carrer, l’objectiu era posar en diàleg diferents lluites juvenils, visibilitzar les nostres veus i articular propostes d’incidència de cara al futur.

L’activitat la coorganitzaven el Consell de la Joventut de Barcelona, el Servei Civil Internacional de Catalunya, el CIEMEN, el Departament de Promoció a la Infància i el de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Assessor de la Gent Gran. També hi van col·laborar Agores Sant Antoni, Kn60Lab i les entitats Llobregat Block Party, CatNova, ANARUZ – Entitat Catalana per al Rif-, a més de Ràdio TriniJove.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.