La ràdio i la literatura omplen el Centre Cívic de la Trinitat Vella

Noticies

El passat dijous 21 d’abril Ràdio Trinijove va entregar els premis del concurs literari TEXTOS, BE(R)SOS Y VICEVERSA de la Trinitat Vella en un programa especial des de la sala polivalent del Centre Cívic, que va ser l’acte central de la programació de Sant Jordi del Districte de Sant Andreu.

La pluja que va caure durant tot el dia va evitar que l’acte es pogués realitzar a la Plaça dels Drets dels Infants tal com estava previst inicialment, però no que gaudíssim d’una gran tarda de ràdio i literatura al barri. La sala polivalent del Centre Cívic es va omplir de gom a gom per presenciar l’entrega de premis i el programa de ràdio, que va comptar amb la bibliotecària escolar i prescriptora literària Marta Cava com a convidada de luxe. El director del Cívic, Youssef Sultan, i dos dels tres membres del jurat del concurs, Marta Flórez i Abraham López, també van intervenir.

El moment culminant va ser l’entrega de premis del concurs literari TEXTOS, BE(R)SOS Y VICEVERSA, que aquest any ha batut rècords de participació amb més de cent obres presentades en les diferents categories.  Dunia Mbarka, en categoria infantil, Hamsa Rachidi, en categoria juvenil i Abril Venegas, en la categoria adult van ser els guanyadors i es van endur un premi de 100 € en vals de descompte en llibres i material escolar.

Des d’aquí, felicitem una vegada més als guanyadors i als participants i agraïm la fantàstica organització del Centre Cívic i del Districte de Sant Andreu. El podcast el podeu escoltar en qualsevol moment a Ivoox:

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.