L’Aula Ambiental estrena podcast: La crida – Diàlegs pel planeta

Noticies

L’Aula Ambiental del Districte de Sant Andreu estrena un nou podcast obert a la participació de tothom el pròxim divendres 16 de febrer a l’Ateneu L’Harmonia del Recinte Fabra i Coats.

Es tracta d’una iniciativa que ha posat en marxa l’Aula Ambiental, el servei dedicat a estendre la cultura de la sostenibilitat a la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu, que oferirà sessions obertes al públic. S’entrevistarà a un convidat expert en la temàtica, amb una roda de preguntes i un debat posterior.

El primer programa tindrà lloc divendres16 de febrer a les 18:00 a l’Ateneu L’Harmonia i la primera convidada serà la biòloga especialitzada en economia social i solidària, Eva Vilaseca. El debat es centrarà en la transició ecosocial i les polítiques climàtiques.

Tots els interessats poden fer-li arribar preguntes prèviament a través del número 650 97 61 71, del correu santandreuambiental@bcn.cat o d’aquest formulari que trobareu a les xarxes socials de l’Aula Ambiental.

L’activitat, organitzada per l’Aula Ambiental de Sant Andreu, compta amb el suport de La Veïnal, l’Ateneu L’Harmonia, el Districte de Sant Andreu i Ràdio Trinijove.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.