El millor Carnaval de la ciutat es viu a la Trinitat Vella

Noticies

El barri de la Trinitat Vella celebrarà aquest dissabte 10 de febrer el Carnaval amb una gran rua i un concurs de disfresses organitzat per Vaya amb la Comissió de festes amb el suport de veïns i veïnes. 

Aquest cap de setmana és un dels més especials de l’any a la Trinitat Vella. Arriba el Carnaval a un dels barris de Barcelona on es celebra més i millor aquesta data tan assenyalada. Tot gràcies a l’esforç i el compromís de moltes persones i entitats que fa mesos que treballen per què tot surti a la perfecció.

A l’edició d’aquest divendres del programa informatiu “Què ha passat a la setmana?” hem rebut als estudis l’Abaraham López i l’Anira Pulido, membres de Vaya amb la Comissió de Festes. L’entitat, que encara no ha complert un any des de la seva creació seguint amb l’esperit de l’antiga Comissió de Festes, és la principals impulsora de la gran celebració que tindrem demà aquí al barri. Podeu escoltar l’entrevista aquí:

 A més, al llarg d’aquest cap de setmana i del vinent, es duran a terme més activitats paral·leles a la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu. Rues escolars, celebració del Casal de la Gent Gran divendres 16…Unes activitats que estan a expenses de la previsió metereològica.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.