Les entitats del barri organitzen una jornada de recaptació per La Marató

Noticies

Aquest divendres, 1 de desembre, les entitats del barri de la Trinitat Vella organitzen una jornada solidària de recaptació de fons per a La Marató de TV3.

Per tercer any consecutiu, diverses entitats de la Trinitat Vella encapçalades per l’Associació Els Triniteiros organitzen una gran jornada en favor de La Marató, la iniciativa solidària que anualment organitza des del 1992 la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3 i Catalunya Ràdio). Serà aquest divendres, 1 de desembre, a la Plaça de la Trinitat, i la ràdio hi serà en directe a la part final del programa informatiu ‘Què ha passat a la setmana?’ (13:00).

Les entitats oferiran parades de venda de diversos articles nadalencs i no nadalencs, i moltes activitats, com un bingo a les 19:00, per recollir tots els diners possibles. Tota la recaptació serà íntegrament destinada, després del recompte conjunt que es farà a la mateixa Plaça un cop finalitzi tot entorn de les 20:00, a La Marató.

Aquest any La Marató va dedicada per primera vegada a la Salut sexual i reproductiva. Com és habitual, l’Espai de salut de Ràdio Trinijove va dedicar la seva edició mensual del novembre al mateix tema. Cristina de Prado, acompanyada de la llevadora del CAP de Sant Andreu, Gala Montenegro, van explicar en què consisteix i quins serveis i recursos tenim al nostre entorn més immediat relacionats amb la salut sexual i reproductiva.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.