Especials #25N des de la Plaça de la Trinitat

Noticies

El barri de la Trinitat Vella va commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Erradicació de la violència vers les Dones, amb diversos actes al llarg de la setmana passada. Ràdio Trinijove va emetre dijous l’acte central del Districte i divendres un programa especial entorn als micromasclismes des de la Plaça de la Trinitat.

Dijous es va realitzar l’acte central del Districte del 25N a la Plaça de la Trinitat. Va comptar amb el discurs de benvinguda de la regidora del Districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, la lectura del manifest a càrrec del Circuit Territorial del Districte de Sant Andreu i el Consell de dones del Districte i les actuacions de dansa bollywood de les dones del sari rosa amb la col·laboració l’associació Kangeroo Bollywood, grup de dansa amb la maternitat i del Servei d’Interculturalitat del Districte i, per últim, de la Coral Performance Metoo. Més d’un centenar de persones van omplir la plaça, tot i l’intens fred que feia.

Divendres, des del Centre de Vida Comunitària amb el suport de diverses entitats i equipaments del barri, es va organitzar l’activitat ‘Visibilitzem i denunciem els micromasclismes‘ que va constar d’ un taller artístic per treballar sobre aquest tema amb l’objectiu de crear un mural participatiu i col·lectiu. Paralel·lament, la ràdio va sortir al carrer per oferir una taula rodona entorn als micromasclismes presentada per Cristina Paniello amb la participació de dones de diferents generacions, orígens i experiències.

Des de Ràdio Trinijove volem donar les gràcies a totes les persones, equipaments i entitats que han participat i que han fet possible aquests actes que han fet que el barri esdevingui, un cop més, referent de la reivinidicació dels drets.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.