Nou espai a Ràdio Trinijove: L’Altaveu del Casal Cívic

Noticies

Aquesta setmana s’ha estrenat un nou espai a les ones de Ràdio Trinijove, l’Altaveu del Casal Cívic, un programa realitzat per un grup de voluntaris de l’equipament del barri.

L’Altaveu del Casal Cívic és una iniciativa de la direcció d’aquest equipament de la Trinitat Vella, abans conegut com el Casal de Gent Gran, que és un dels més importants per al veïnat del barri. Un grup d’usuaris del Casal, coordinat per Andreu Granados, comparteix experiències i vivències personals per donar a conèixer com és la vida a la Trinitat Vella. L’objectiu és generar un espai on puguin posar en comú les seves percepcions i opinions, així com promoure trobades amb experts en diferents àrees segons els interessos comunitaris.

El programa compta amb el suport tècnic de Jordi Portales i Celia Redondo i es va estrenar dilluns, 23 de gener, i a partir d’ara el podrem escoltar cada dilluns al migdia en directe a partir de les 12:00, i en redifusió a partir de les 18:00. En el primer programa, les companyes del Casal es presenten i valoren el que més i el que menys els agrada del barri. Aquí pots recuperar el podcast d’aquesta primera edició:

 Des de Ràdio Trinijove volem aplaudir la iniciativa del Casal i agraïr l’esforç i les ganes de totes les persones que col·laboren en aquest espai.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.