Premi a la Diversitat per «Connexió Intercultural»

Noticies

La Mesa per a la Diversitat del Consell de l’Audiovisual va lliurar ahir el premi Diversitat al programa «Conexió Intercultural» de Ràdio Trinijove en la categoria de ràdio.

La Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual (MDA), associació impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), entregava ahir els guardons de la XIII edició dels Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual a set mitjans, entitats i persones que s’han destacat per fomentar la diversitat en el món audiovisual. En total, en aquesta edició s’hi havien presentat 59 treballs.

L’acte de lliurament tenia lloc a la seu del CAC, a Sarrià, i comptava amb la presentació de la presidenta de la Mesa per la Diversitat i consellera del CAC, Laura Pinyol, i la presència de la presidenta adjunta de la MDA i vicepresidenta del CAC, Rosa Maria Molló, així com el president del CAC, Xevi Xirgo, i els consellers Enric Casas i Miquel Miralles, a més dels membres del jurat i les persones i projectes premiats.

El programa «Connexió Intercultural» de Ràdio Trinijove va rebre el premi en la categoria de programa de ràdio. El jurat va destacar la presentació innovadora de la realització i una aproximació honesta a la diversitat narrada des de veus juvenils, que són actors i alhora locutors de la seva realitat. A més, el jurat va valorar que la informació subministrada sigui de gran rellevància per a la comunitat i el va triar entre els deu projectes presentats a la categoria.

«Connexió Intercultural» és el programa mensual de Ràdio Trinijove amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors que pretén sensibilitzar els més joves la importància de viure en una societat plural i intercultural. L’espai promou projectes, iniciatives i activitats en clau intercultural i busca reflexionar sobre les situacions de discriminació que es produeixen a la nostra societat. Va començar el 2019 de la mà de Cristina Paniello i, després d’una aturada per la pandèmia, va tornar el 2021 amb la implicació de tot l’equip de Ràdio Trinijove.

Als membres de Ràdio Trinijove ens va fer molta il·lusió compartir aquest reconeixement. Des de la ràdio, volem donar les gràcies a totes les persones (tècnics, col·laboradors, estudiants en pràctiques…) que ho han fet possible, especialment a totes aquelles que han passat pel programa al llarg d’aquests cinc anys d’emissió, i també a la Fundació Trinijove per la seva aposta comunicativa al barri, herència de la històrica Ràdio Trinitat Vella.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.