Especial ‘Diversitats’ des de l’Orgull de la Trini

Noticies

El passat dissabte 6 de juliol es va celebrar una nova edició de l’Orgull de la Trini, l’esdeveniment organitzat pel veinat i les entitats de la Trinitat Vella per la reivindicació dels drets del col·lectiu LGTBI+, que va aplegar centenars de persones a la Llosa del Metro.

En la seva IV edició, l‘Orgull de la Trini va tornar a convertir la Trinitat Vella en el referent de les reivindicacions pels drets a la ciutat. En aquest cas, dels drets del col·lectiu LGBTI+, amb un esdeveniment multitudinari que va incloure una àmplia programació d’activitats: batucada, rua, mostra d’entitats, sorteigs, Drag race, espectacles teatrals, lectura de manifest, música, DJ’s,..

Ràdio Trinijove, com sempre, hi va ser present amb la emissió en directe d’un programa especial des de la carpa de la mostra d’entitats, situada a la Llosa del Metro. Conduït per l’equip de Diversitats, programa pioner i referent en l’àmbit LGTBI, amb Toni Ponce i Tina Recio, van entrevistar algunes de les entitats i persones presents a la mostra, reflexionant entorn a la situació de les persones que formen el col·lectiu i moltes altres derivades, i van retransmetre tot el que s’anava fent des de l’escenari.

Un fantàstic programa de més de dues hores i mitja de durada que va emetre Ràdio Trinijove i que va recollir les veus més destacades, transmetent l’esperit de reivindicació d’aquest «Orgull de la Trini«, que tenia el passat, present i futur del col·lectiu com a fil conductor. Tindrà diverses reemissions al llarg d’aquesta setmana aquí al 91.6 de la FM i a radiotrinijove.org i el podeu recuperar aquí:

Des de Ràdio Trinijove volem felicitar l’organització de l’Orgull de la Trini per la seva meritòria creativitat, originalitat i optimització de recursos que va fer possible el rotund èxit de la jornada. Així mateix també volem agraïr especialment la gran tasca realitzada per l’equip de Diversitats, amb Toni Ponce i Tina Recio al capdavant, i tots els col·laboradors implicats com Kikus Flòrez i Guillem García, per fer possible la realització d’aquest programa especial.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.