Presentació de la temporada al nou Centre de Vida Comunitària

Noticies

La presentació oficial de la temporada radiofònica 2022-23 de Ràdio Trinijove serà el pròxim dijous 22 de setembre a partir de les 19:00 al nou Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella.

L’equip de Ràdio Trinijove ja s’ha reincorporat a la feina després de les vacances d’estiu i ja està preparant la temporada 2022-23. Amb el mateix esperit que ens caracteritza com un mitjà de comunicació compromès socialment i territorialment, aquest any la ràdio seguirà amb el seu procès de modernització apostant per nous formats per arribar a nous públics.

D’aquesta manera, ens fa molta il·lusió anunciar que la presentació del curs radiofònic serà el dijous 22 de setembre al nou Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella (Via Favència, 399) a partir de les 19:00. Ja sense cap tipus de restricció per la pandèmia, els locutors, col·laboradors i tècnics de la ràdio explicaran quines són les novetats que estan preparant en un acte distès i amè que també es podrà seguir per la ràdio en directe. Al final, convidarem tots els assistents a un petit aperitiu. Us hi esperem!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.