Ràdio Trinijove forma part de l’itinerari “Altres escenaris possibles”

Noticies
Com a espai històric de creació musical, Ràdio Trinijove va formar part el passat 21 de juliol de l’itinerari musical Altres Escenaris Possibles conduit per Nando Cruz. El recorregut per diferents espais del barri va completar l’exposició fotogràfica que s’ha instal·lat al Centre Cívic.
_
Altres Escenaris Possibles és un conjunt d’exposicions fotogràfiques que ha viatjat pels diferents barris de la ciutat. Ha descobert desenes d’espais escampats per tots els racons de Barcelona que programen concerts de tots els estils i per a tota mena de públics. El periodista Nando Cruz, expert en crònica musical, va anar publicant des del 2016 diferents reportatges a El Periòdico sobre aquests espais musicals, i ha aprofitat tot aquest material per a l’exposició fotogràfica, que després de passar per nou espais de la ciutat ara es pot visitar al Centre Cívic de la Trinitat Vella fins a finals d’agost. En una àmplia entrevista, ens va explicar com va sorgir aquest projecte.
Per a completar aquest interessant recull de fotografies, dijous passat al vespre es va realitzar un itinerari a peu pels diferents escenaris musicals del barri com és la ràdio. Una trentena de persones hi van participar i van tenir la oportunitat de conèixer els estudis de la nostra emissora, a més de molts altres espais com la presó de dones, l’Ateneo o l’Esglèsia.
_

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.