Programa especial sobre el 25N a la Trinitat Vella

Noticies

Aquest dimecres 24 de novembre Ràdio Trinijove ha realitzat un programa especial en directe sobre els actes i reivindicacions entorn al 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, al barri de la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu.

En aquest programa especial hem tingut amb nosaltres a Susanna Descals del Consell de Dones del Districte de Sant Andreu, a Isabel Villa de l’Associacio Feminista Amigues de l’Olivera i a Pilar Díaz del Grup de Dones de la Trinitat Vella. Amb elles hem repassat totes les activitats que s’han fet i es faran al llarg de la setmana al nostre barri, destacant l’Acte Central del Districte que es va dur a terme el mateix dimecres 24, així com la Passejada pels Racons de la Memòria Històrica de les Dones de la Trinitat Vella organitzada per l’Associacio Feminista Amigues de l’Olivera que es farà dissabte 27.

El podcast del programa, que es va emetre ahir a les 12:00, a les 16:00 i a les 19:00 pel 91.6 de la FM ja està disponible a Ivoox.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.