Programació especial per al 8 de març

Noticies

Ràdio Trinijove va emetre en directe dimarts l’acte central del Districte de Sant Andreu i avui divendres un programa especial per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Com és habitual cada any, Ràdio Trinijove ha dedicat part de la seva programació aquesta setmana al 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb una programació i continguts especials per conscienciar sobre la situació de les dones. Enguany la ciutat de Barcelona ha enfocat el seu programa d’activitats a la bretxa salarial, sota el lema «Trenquem el sostre de vidre«.

En aquest sentit, l’acte central del Districte de Sant Andreu, que es va poder seguir dimarts 5 de març íntegrament en directe a Ràdio Trinijove, va reflexionar entorn aquesta qüestió amb la lectura del manifest i una taula rodona amb dones que van explicar diferents situacions de desigualtat en l’àmbit laboral. La Trinitat Vella va tenir molt de protagonisme en l’acte, amb diverses representants d’entitats del barri. Aquí el podeu recuperar:

Divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, Ràdio Trinijove ha emès també un programa especial sobre els actes, activitats i esdeveniments al barri de la Trinitat Vella i al Districte de Sant Andreu. Ha comptat amb la participació d’Isabel Villa, Patrícia Puras, Yamina Jellouli, Elvira Altés i Raquel Ramos. El podeu escoltar de nou aquí:

  

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.