‘Diversitats’ torna a casa amb un nou format

Noticies

El programa pioner a Catalunya de temàtica LGTBI, que va arrencar a Ràdio Trinitat Vella el 2013, es torna a fer des de l’estudi de Ràdio Trinijove. El podeu escoltar cada dijous a les 21:00.

Cada quinze dies, l’equip format per Toni Ponce, Tina Recio, José Boisgontier i Daniel Fernández, ens porta una nova edició d’un espai referent per la comunitat LGTBI a tota la ciutat. Després d’uns anys en els que el programa ha continuat i s’ha emès a Ràdio Trinijove, però es gravava en un espai exterior, amb l’inici del 2024 ha tornat a l’estudi de Ràdio Trinijove.

Es tracta del programa en actiu de temàtica LGTBI+ més longeu de Catalunya, que va sorgir en el seu moment de la col·laboració entre Ràdio Trinijove i l’Associació Catalana per a la Integració d’Homosexuals, Bisexuals i Transexuals immigrants (ACATHI). L’espai dóna veu a aquelles persones i temes que no acostumen a aparèixer als mitjans convencionals. Integració, respecte, interculturalitat i génere són els temes més recorrents, però també hi ha espai per a la cultura i l’oci.

El podeu escoltar en directe cada dijous a les 21:00, al 91.6 FM i aquí, a radiotrinijove.org.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.