Ràdio 4 visita Ràdio Trinijove en el Dia Mundial de la ràdio

Noticies

Ràdio Trinijove va rebre la visita, en el Dia Mundial de la ràdio, de Ràdio 4 de RTVE i va explicar el seu projecte social en una jornada molt especial. 

Amb motiu del Dia Mundial de la ràdio d’aquest any 2024, als estudis de Ràdio Trinijove vam rebre els companys de Ràdio 4 de la Ràdio Nacional d’Espanya (RTVE) a Barcelona. El reporter del programa magazine diari Xavifòrnia, Jordi Vila, es va desplaçar fins a la Trinitat Vella per explicar la funció social d’una emissora com la nostra en un barri amb característiques molt particulars.

El periodista va presentar el projecte social de la ràdio dins la línia de la Fundació Privada Trinijove i va entrevistar els locutors de dos dels programes de la graella, la Rosa María Molina de la Chispa Flamenca i el Paco Orozco de De tú a tú, i va connectar en directe amb la gravació del programa Encomana en català amb Guillem García.

Des de l’equip de Ràdio Trinijove i des de la direcció de la Fundació Privada Trinijove donem les gràcies a Jordi Vila i a Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) per aquesta visita i reivindiquem un any més el potencial del mitjà radiofònic. En el dia mundial de la ràdio, a Trinijove posem en valor la ràdio social i comunitària i agraïm a tots aquells col·laboradors, voluntaris, tècnics, entitats, equipaments, convidats, alumnes en pràctiques i, sobretot, oients que fan possible el nostre projecte.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.